Program festiv me rastin e përfundimit të vitit shkollor 2015/16!

Shkolla Islame “Urtësia” dhe Shkolla Shqipe “Naim Frashëri” pranë QIKSHN’së lajmërojn të gjithë prindërit, anëtarët dhe të gjithë dashamirësit se me rastin e përfundimit të vitit shkollor do të pregatitet “Program festiv me rastin e mbarimit të vitit shkollor 2015/16″.

Programi festim do të mbahet ditën e Diel më datë 29.05.2016 me fillim në ora 12:00.

Këshilli i prindërve pranë këtyre dy shkollave do të sjellin ëmbëlsira, ushqim dhe pije.

Manifestimi do të mbahet në lokalet e QIKSHN-së në adresën Sverres gate 8, 0652 OSLO

Presenca juaj do ta bënte më madhështore këtë manifestim.

Ju mirëpresim të gjithëve!

Me respekt

Stafi i QIKSHN-së

Print Friendly, PDF & Email