Mbledhje informative!

Esselamun Alejkum! Drejtuar anëtarëve te QIKSHN-së! Thirrje për mbledhjen informative! E Premte 05.06.2015 ora 13:00 (para se të falet namazi…

QIKSHN organizon piknik verorë!

Të nderuar anëtarë/-e, Me rastin e mbarimit të vitit shkollor 2014/15, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji në bashkëpunim

U DËRZUAN NDIHMAT NË»LAGJËN E TRIMAVE»

Sot në Lagjën e Trimave në praninë e komisionit për grumbimin e ndihmave dorëzova të holla në shumë prej 67.300…

Aksioni solidarizues «Kumanovë jemi me ty» ne Oslo, Norvegji mbaroi sot!

Anetarët përgjegjës të Qendres Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji, sot i dorëzuan Metush Bajramit të hollat e tubuara nga Xhemati…

Njoftim!

Ju njoftojmë se akcioni humanitar në kuadër të QIKSHN-së përfundon nesër, kështu që xhirollogaria e publikuar më poshtë nuk do…

KUMANOVË JEMI ME TY

Sot ne xhaminë e Qendrës Islamike Kulturore Shqiptare në Oslo, u grumbulluan të holla për t’i dalë në ndihmë «Lagjës…

Anulohet dita e markedit!

Të nderuar anëtarë, QIKSHN me keqardhje ju lajmeron se dita e markedit që ishte paraparë të shitët ushqim tradicional shqiptarë…

Kumanovë jemi me ty!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji, njofton të gjithë bashkatdhetarët tanë në Norvegji se kemi ndërmarrë një aksion urgjentë humanitar për…

Pushim më 17. Maj 2015!

QIKSHN i lajmëron të gjithë nxënësit që vijojne mësimet në shkollën e mësim- besimi «Urtësia» dhe shkollës shqipe «Naim Frashëri» se javën e…

Kërkesë nga stafi i Aeroportit të Prishtinës «Adem Jashari»

Të nderuar bashkatdhetarë, Së fundi, aeroporti jonë është nominuar për një çmim me famë ndërkombëtare, në kategorinë e aeroportit më…

Manifestim humanitar!

Organizata joqeveritare «3 Shpirtrat» do të jenë mysafirë në Qendrën Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji më datë 1. Maj 2015…

Pushim më 29. Mars 2015!

Të nderuar prindër të nxënësve që vijojne mësimet në shkollën e mësim besimi «Urtësia» dhe shkollës shqipe «Naim Frashëri» në QIKSHN-në,…

Vi ønsker at du skal være trygg når du bruker dette nettstedet. Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse og for å hente inn statistikk slik at vi kan analysere hvordan nettstedet benyttes. Vi bruker også cookies for å kunne tilpasse innholdet til deg, og for å kunne målrette annonser til deg.  Trykk «Vis mer» for å lese mer om dette. Vis mer
Accept