Tribune fetare për motrat muslimane!

Të nderuara motra muslimane,

 

Sektori i motrave muslimane pran QIKSHN-së në Oslo organizon “Tribun Islame”.

Ligjerues në këtë tribun do të jene hoxhanica e xhamisë së Ryenit dhe një hoxhanic nga Shkupi.

Tribuna do të mbahet ditën e shtunë më 10.05.2014 në ora 13.00

Adresa: Sverres gt. 8, 0652 Oslo.

Të gjitha motrat muslimane janë të mirëseardhura!

 

Me respekte

Sektori i motrës muslimane pranë QIKSHN-së

 

Print Friendly, PDF & Email