Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji

Rihapet xhamija me kushte të kufizuara!

Të nderuar anëtarë të QIKSHN’së, Kryesia e QIKSHN’së ka marrur vendim që xhamija të rihapet për 5 kohët e namazit…

Dita e Betejës së Bedrit!

Të nderuar anëtarë, Kryesia e QIKSHN, ju uron ditën e betejës së Bedrit e cila parashihet të jetë nesër e…

Urime muajin e Ramazanit!

Njoftim për aktivitetet gjatë muajit Ramazan 2020/H1441!

Shprehim nderin që të gjithë besimtarëve të fesë islame dhe anëtarëve të QIKSHN’së t’ju urojmë muajin e Kur’anit dhe muajin…

Informim për muajin Ramazan – 2020/H1441!

Anëtar të nderuar, Es-selamu Alejkum we rahmetull-llahi we berekatuhu. Paqa dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi ju. Ju informojmë se…

Urime Nata e Beratit – Lejletul Berat!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji (QIKSHN) ju informon se sonte është «Nata e Beratit – Lejletul Berat», sipas disa…

Ndihmoni të prekurit nga Korona virusi në Maqedonin e Veriut!

Ndrimi i orës – koha verore!

Nesër më 29.03.2020 në ora 02:00 do të bëhet ndryshimi i orës (fillimi i kohës verore) dhe ora duhet të…

Israja dhe Miraxhi – Nata për të cilën flet Kur’ani dhe Hadithi

Lejletu-l-Miraxhi është natë për të cilën flet edhe Kur’ani edhe Hadithi, ndërsa me këtë përcaktim nënkuptohet Israja (udhëtim gjatë natës…

Rikujtesë për pagesën e fondit të kufomës!

Të nderuar anëtarë të QIKSHN-së, Esselamu alejkum – Paqa dhe shpëtimi qoftë mbi ju!                                                      Të nderuar, urojmë që të…

Posta vjetore dhe kalendari për vitin 2020!

Të nderuar anëtarë/-e, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se posta vjetore është në pregatitje e sipër dhe…

Dita e Ashures!

Ç’është dita e Ashures dhe kur duhet agjëruar? Fjala “ashura” vjen nga gjuha arabe dhe rrjedh nga rrënja “ashr” që…