Storjet e fundit

Nata e shënuar Lejletul-Regaib

Nata e shënuar Lejletul-Regaib, e cila në gjuhën arabe është shumësi i fjalës “ragibe”, që do të thotë dëshirë, prirje,…

Urime fillimi i 3 muajve të bekuar (Fillimi i muajit Rexheb)

Jusra Shabani hafëze e parë e QIKSHN’së

Është kënaqësi e veçantë të ndajmë këtë lajm të mrekullueshëm. Qendrës tonë iu është shtuar Hafëzja e parë e Kur’anit…

Posta vjetore dhe kalendari për vitin 2022!

Të nderuar anëtarë/-e, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se posta vjetore është bërë gati dhe do të…

Urime festa e 28. Nëntorit!

Rikujtesë për pagesën e fondit të kufomës!

Të nderuar anëtarë të QIKSHN-së, Esselamu alejkum – Paqa dhe shpëtimi qoftë mbi ju!                                                      Të nderuar, urojmë që të…

Ditë aktivitetesh në Sprett-Rygge

Sot u realizua me sukses aktivitetit i paraparë me nxënësit e dy shkollave në Sprett-Rygge. Në kuadër të plan programit…

Ndrimi i orës – koha dimrore!

Sonte më 31.10.2020 në ora 03:00 do të bëhet ndryshimi i orës (fillimi i kohës dimrore) dhe ora duhet të…

Urime nata e madhe e Mevludit!

QIKSHN organizon Cageball për rininë më 17.10.2021

Rini e dashur, Mos harroni! Këtë të diele (17.10.2021), duke filluar nga ora 20:00, në mbrëmje, kemi rezervuar fushën për…

QIKSHN organizon Cageball për rininë

E dashura rini, QIKSHN organizon Cageball ditën e Diel më (10.10.2021), duke filluar nga ora 20:00 në Cageball-Nydalen . Ftesa…

Takim me rininë e QIKSHN’së!

Elhamdulillah, dje kishim një takim mbresëlënës me rininë e QIKSHN’së. Në takim, Imami mbajti një ligjëratë të shkurtër rreth rolit…

Vi ønsker at du skal være trygg når du bruker dette nettstedet. Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse og for å hente inn statistikk slik at vi kan analysere hvordan nettstedet benyttes. Vi bruker også cookies for å kunne tilpasse innholdet til deg, og for å kunne målrette annonser til deg.  Trykk «Vis mer» for å lese mer om dette. Vis mer
Accept