Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji

Rikujtesë për pagesën e fondit të kufomës!

Të nderuar anëtarë të QIKSHN-së, Esselamu alejkum – Paqa dhe shpëtimi qoftë mbi ju!                                                      Të nderuar, urojmë që të…

Nata e shënuar Lejletul-Regaib

Nata e shënuar Lejletul-Regaib, e cila në gjuhën arabe është shumësi i fjalës “ragibe”, që do të thotë dëshirë, prirje,…

Urime 17. Shkurtin – Pavarsinë e Kosovës!

Urime fillimi i 3 muajve të bekuar (Fillimi i muajit Rexheb)

Covid-19 Video informative – ShqipPosta vjetore dhe kalendari për vitin 2021!

Të nderuar anëtarë/-e, Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji ju informon se posta vjetore është në pregatitje e sipër dhe…

Ambasada e Republikës së Kosovës në Oslo fillon me shërbimet e saja

Të nderuar, Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë që pas një pune intensive dhe konsolidimit të brendshëm, ashtu si është premtuar,…

Urime festa e 28. Nëntorit!

Masa të reja në lidhje me Covid-19 nga dita e Hënë më datë 09.11.2020 nga ora 24:00

Kryesia e QIKSHN’së duke marë parasysh situatën alarmante të përhapjes së Covid-19 dhe masave e reja të ndërmara nga Komuna…

Informacion i rëndësishëm për namazin e Xhumasë

Masa të reja për mbrojtje nga Covid-19

KOMUNA E OSLO – MASA TË REJA – MAKSIMUM 50 PERSONA / OSLO KOMMUNE – NYE TILTAK – MAKS 50 PERSONER

Si rezultat i përhapjes së rritur të infektimeve med COVID-19 në Oslo, komuna e Oslos ka vendosur sonte të vendosë…

Vi ønsker at du skal være trygg når du bruker dette nettstedet. Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse og for å hente inn statistikk slik at vi kan analysere hvordan nettstedet benyttes. Vi bruker også cookies for å kunne tilpasse innholdet til deg, og for å kunne målrette annonser til deg.  Trykk «Vis mer» for å lese mer om dette. Vis mer
Accept