Storjet e fundit

Ligjërat Fetare!

Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji, organizon ligjërat fetare ditën e Enjte, më 11.12.2014. Programi i ditës do të jetë:…

Manifestimi i 28 Nëntorit!

Shkolla Shqipe kremton 28 Nëntor-in në lokalet e reja të Qendrës Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji! Sot duke filluar nga…

Manifestimi i 28. Nëntorit!

Shkolla Shqipe “Naim Frashëri” ne Oslo organizon festë simbolike për nderë të ditës se flamurit, 28. Nëntorit! Festa do të…

Thirrje për në mbledhje prindërore!

Të nderuar prindër, Këshilli prindëror i shkollës së mësim-besimit islam “Urtësia” dhe shkollës shqipe “Naim Frashëri” pran QIKSHN-së, informon të…

Dita e Kurban Bajramit në Xhaminë e madhe shqiptare në Oslo!

Në qendrën e madhe shqiptare ndërtuar nga Qendra Islamike Kulturore Shqiptare në Norvegji, u bë falja e namazit të Kurban…

Thirrje shtesë për mbledhje të përgjithshme

Filloi viti shkollor 2014/15 pran QIKSHN-së!

Filloi viti shkollor 2014/15 edhe për nxënësit e mësimit plotësues në gjuhë amëtare dhe atë mësim-besimit! Dje në lokalet e…

Fillimi i vitit shkollor 2014/15!

Lajmërim! Lajmërohën nxënësit e shkollës fetare “Urtësia” pran QIKSHN-së se viti shkollor 2014/15 do të filloj ditën e Diel më…

Shkolla fetare “URTËSIA” dhe shkolla shqipe “Naim Frashëri” pranë QIKSHN-së shpallin konkurs për vitin shkollor 2014/15

Shkolla fetare ”URTËSIA” dhe shkolla shqipe “Naim Frashëri” pranë QIKSHN-së sikur vitin e kaluar edhe këtë vitë shpallin konkurs për…

QIKSHN ju uron festën e Fitër Bajramit!

Anëtarë të nderuar, besimtarë të dashur ju përcjellim bekimet e All-llahut Fuqiplotë deri tek ju me shpres që ky muaj…

Falja e namazitë të Fitër Bajramit!

Të nderuar anëtarë,   Qendra Islamike Kulturore Shqiptrae në Norvegji shpreh rastin që t’ju informojë se dita e parë e…

KARVANI I RAMAZANIT Hoxhë Dr. Musli Verbani (video)!

Motrat Mustafa me këngë kushtuar muajit të Ramazanit!

Motrat Mustafa kanë publikuar këngën dhe klipin më të ri të këngës “Muaji i Mëshirës”. Kënga i kushtohet Muajit të…

Iftar i përbashkët i motrës muslimane!

Dje me datë 02.07.2014 sektori i motrës muslimane e cila vepron pran QIKSHN organizoi iftar të përbashkët për motrat muslimane.…

Shkarkoni librin “Fikhu i Agjërimit!

Të nderuar vizitues, Pasi qe edhe jeni në muajin e agjërimit, ne për ju kemi sjellur librin “Fikhu i Agjërimit”…

Njoftim për aktivitetet gjatë muajit Ramazan 2014

QIKSHN-i të gjithë besimtarëve dhe anëtarësisë ju uron muajin e Kur’anit dhe muajin e agjërimit dhe lut Zotin të ju…

Informim për muajin Ramazan 1435/2014

Anëtar i nderuar, Es-selamu Alejkum we rahmetull-llahi we berekatuhu. Paqa dhe shpëtimi i Allahut qoftë mbi ju. Ju lajmërojmë se…

Debat: Si t’i qasemi radikalizmit në komunitetin tonë?

Radikalizmi i të rinjeve shqiptare dhe angazhimi i tyre në grupe ekstreme, është një fenomen në rritje. Rreth 300 shqiptare…

PIKNIKU VERORË I QIKSHN-së NË EKEBERG TË OSLOS!

Dje  e shtunë 07.06.2014 edhe pse mëngjesi ishte me shi, këshilli  i prindërve i përbër nga: Sadik Bela, Musa Asani,…

Manifestim i mbarimit të vitit shkollor 2013/14

Në xhamin e QIKSHN-së me datën 01.06.2014 u bë manifestimi i përfundimit të vitit shkollor 2013/14. Manifestimi filloi me leximin e…

Namazi i xhumas në Oslo!

Me datën 30.05.2014, QIKSHN kishte nderin që të ketë mysafir  Hafiz Ibrahim Aliun, imam i  xhamisë së Rinisë në Tetovë.…